Odamız Yönetim Kurulu'nun 19.03.2013 tarih, 210/69 sayılı kararı ve Arifiye İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nın uygun görüşü doğrultusunda; 5174 sayılı T.O.B.B. Kanunu ve ilgili yönetmelikleri çerçevesinde, Mayıs-Haziran 2013 tarihlerinde yapılması gereken Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinin; 04 MAYIS 2013 CUMARTESİ günü, Sakarya Mah. Şehitonbaşı Zekeriya Gözyuman Cad. No:19 Arifiye/SAKARYA adresindeki hizmet binamızda yapılması kararlaştırılmıştır.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimlerinde; Üyelerimizin Oy kullanabilmeleri, Meslek Komitelerine ve Oda Meclisine üye seçilebilmeleri için, 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu ve ilgili Yönetmelikler gereği, vergi mükellefi olmaları ve durumlarının faal olması şartı arandığından;

Üyelerimizi herhangi bir hak kaybına uğramamaları için, Odamızın www.satso.org.tr adresinde yer alan "Üye Durum Sorgulama" bölümünden vergi mükellefiyetine ilişkin kayıtlarını (vergi numaralarını ve vergi dairelerini) ve durumlarını (faal ya da askı) kontrol etmeye davet ediyoruz.

Üyelerimizin vergi mükellefiyetlerine ilişkin Oda kayıtlarının düzeltilmesi hususunda yapılacak başvuruların bir dilekçe ve ekinde vergi levhası fotokopisi ile Oda Sicil Müdürlüğü'ne yapılması gerekmektedir.

Diğer taraftan iki yıldır aidat ödemeyen ve/veya adresleri tespit edilemeyen üyelerimiz "askı" durumuna alınarak, aidat tahakkukları durdurulmuş, meslek grupları ve seçim listesinden de kayıtları silinmiştir.

Meslek grubu ve seçim listesinden silinen üyelerimizin adres ve durumları hakkında Odamıza bilgi vermeleri (doğru adres tescili yapmaları) ve / veya geçmiş dönem tüm aidat borçlarını ödemeleri halinde; aidat tahakkukları başlatılarak, meslek grubu ve seçim listesine yeniden dahil edilecek, durumları "askı" durumundan "faal" duruma geçirilecektir.

Üyelerimizin herhangi bir hak kaybına uğramamaları için tüm üyelerimizi; Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası kayıtlarının güncelliği konusunda www.satso.org.tr adresinde yer alan "Üye Durum Sorgulama" bölümünden, ticaret ve Oda sicil numaralarını birlikte girerek inceleme yapmaya davet ediyoruz.

12 Nisan 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar kayıtlarını güncellemeyen üyelerimizin Oda kayıtlarının doğruluğu kabul edilmiş sayılacaktır.
Üyelerimize önemle duyurulur.


SAKARYA TİCARET VE SANAYİ ODASI


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Üye Durum Sorgulama sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.
Duyuru Tarihi : 1/4/2013
Paylaş