Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gönderilen yazıda, Ekonomi Bakanlığı'ndan alınan yazıda, İtalya'da satışa çıkarılan firma, üretim tesisi ve markalara ilişkin bilgiler iletilmektedir. Söz konusu firmalara ilişkin bilgilere aşağıdan ve TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altında, Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden ulaşılabilmektedir.
İlgili üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla,

Uğur TIN
Genel Sekreter

Firma Bilgileri:
1) Richard Ginori 1735 SpA: 270 yılı aşkın bir geçmişi olan şirket, üst sınıf porselen (Richard Ginori markasıyla) ve sanatsal porselen (capodimonte markasıyla) üreticisidir. Şirket halihazırda kayyum tarafından idare edilmekte ve satış sürecinde bulunmaktadır. Önümüzdeki aylarda satış sürecinin tamamlanması hedeflenmektedir. Basında yer alan haberlerde, marka satışı yerine şirketin bütünüyle satışının amaçlandığı, başlangıç fiyatı olarak 14,2 milyon Euro öngörüldüğü, halihazırda bazı İtalyan ve uluslararası yatırımcıların şirket ile ilgilendiği kaydedilmektedir.

Web sitesi: www.richardginoril735.com
Kayyum: Andrea Spignoli
En büyük hissedar: Starfin (Andrea Villa)

2) Artremide: Aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren firma ortak aramaktadır. Web sitesi: www.artremide.it
En büyük hissedar: Ernesto Gismondi

3) Cesare Paciotti: Ayakkabı, mücevherat, parfilın, aksesuar alanlarında ünlü bir moda markasını bünyesinde barındıran şirket finansal katkı sağlayabilecek ortak aramaktadır.
Web sitesi: www.cesare-paciotti.com
En büyük hissedar: Paciotti Ailesi


4) Conbipel: İtalyan giyim mağazaları zinciri, yeni yatırımcı ortak aramaktadır.
Web sitesi: www.conbipel.it
En büyük hissedar: Oaktree Private Equity

 
Konuyla ilgili resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız.


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 2/4/2013
Paylaş