Sayın Üyemiz,

Türkiye Kızılay Derneği Genel Müdürlüğü tarafından Odamıza iletilen yazıda;

"Her yıl olduğu gibi, bu yıl da paylaşmanın sevincini yaşayacağımız Kurban Kampanyamızı “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye!” diyerek başlattık. Bu amaçla, ülkemiz ve dünyanın farklı noktalarında usulüne uygun olarak kesilecek kurbanların yıl boyu ihtiyaç sahiplerinin sofralarında bereket olmasını umuyoruz. Kökleri Ahi geleneğinden beslenen siz değerli Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve değerli üyeleriniz halkımızın dara düştüğü her hal ve koşulda Kızılay'ımızın yanında oldu. Paylaşmanın anlamlı bir toplumsal dayanışma ortamı oluşturduğu dönemlerde hep veren el oldular.

Bu vesileyle tüm dünyaya örnek olacak bir dayanışma geleneğini yaygınlaştırmak için bir kez daha işbirliğinizi talep ediyoruz. Bu işbirliği sayesinde yüzleri gülecek olan milyonlarca ihtiyaç sahibi, bu Kurban Bayramında da bizlere bir kez daha paylaşmanın sevincini yaşatacak." hususlarına yer verilmiştir. Siz değerli üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Kampanyanın içeriğine ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 16/7/2021