3 Kıta, 8 Ülke ve 100 Firmayı Sakarya'da değerli İşadamlarımızla buluşturuyoruz

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) dünyaca ünlü Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü programının alt çalışması olan, Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGIAD) tarafından organize edilen ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nca da desteklenen Sakarya Dünya Ticaret Köprüsü 21 Haziran 2013 tarihinde Sakarya'da düzenlenecektir.

Senegal, Uganda, Moğolistan, Kazakistan, Mali, Cape Verde, Güney Afrika Cumhuriyeti ve Karadağ'dan 100 Yabancı İşadamının katılımıyla 21 Haziran 2013 Cuma - Elmas Garden Inn Otel'de 14.00 - 17.30 saatleri arasında yapılacak olan ikili iş görüşmelerine katılmak isteyen inşaat, inşaat malzemeleri, mobilya ve inşaat makineleri sektörlerinde faaliyet gösteren Odamız Üyelerinden ikili iş görüşmelerine katılmak isteyenlerin aşağıda yer alan linki tıklayarak kayıt yaptırmaları önemle rica olunur.

Saygılarımızla,

Uğur TIN

Kayıt yaptırmak için lütfen tıklayınız.
Program hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
Programa katılacak olan yabancı firmaların listesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 17/6/2013