Çocuklarımızı ve gençlerimizi spora kanalize etmek, sporu sevdirmek, alkol, sigara, uyuşturucu, kumar gibi kötü alışkanlıklardan korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı, vatanını ve milletini seven, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda hoş görülü, arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi, güzeli taktir edebilen, saygılı, kurallara riayet eden, erdemli elit sporcuları yetiştirmek, sporun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak, ve bu vesileyle mutlu ve başarılı bir toplum oluşmasına katkıda bulunmak Gençlik Hizmetleri Ve Sporil Müdürlüğü'nün temel görevlerindendir.

    Bu misyonu yerine getirirken bütçe imkanlarının daha güçlü olması amacıyla spor tesislerine reklam almak kulüplerine sponsor bulmak ihtiyacı duymakta oldukları bildirilmiştir.

 

Bu anlamada İlimizde bulunan haftanın yedi günü açık olan, yerel, ulusal ve uluslararası müsabakalarının yapıldığı İl Müdürlüğümüz tesislerinden Atatürk, Lütfü Yaman, Necmi Uztürk, Serdivan 5000 Seyirci kapasiteli Çok Amaçlı Spor Salonu, Yenikent Spor Salonları, Kentpark içerisinde bulunan Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ile diğer spor tesislerin iç mekanlarına ekteki Reklam Komisyonunun 22.05.2013 tarih ve 1 sayılı kararında belirtilen (KDV Dahil)fiyatlar üzerinden çok cüzi miktarda 1 yıl süreyle reklam alınmaktadır.

  Bu nedenle yukarıda belirtilen spor tesislerine reklam vermek isteyen, Firmaların Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü İşletmeler Servisiyle irtibata geçilebilir.

 

·         ÜCRETLER (KDV DAHİL) BİR ADET BEDELİNİ İFADE ETMEKTEDİR.

·         REKLAM ÜCRETLERİNE %09,5 DAMGA VERGİSİ. %09,5 SÖZLEŞME DAMGA VERGİSİ, %05,7 SÖZLEŞMA KARAR PULU AYRICA HESAPLANARAK İLAVE EDİLECEKTİR.

·         REKLAM PANOSU 90X250 CM EBATLARINDA OLACAKTIR.

·         REKLAM SÜRELİ 1 YILDIR.

 

 

 

İRTİBAT:

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPORİL MÜDÜRLÜĞÜ İŞLETMELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ (Şef Osman DERELİ)

 

Tel:

2110454-60

Duyuru Tarihi : 18/6/2013
Paylaş