BAŞVURU VE KABUL SÜRECİ
Başvuru süreci, Arge şirketi tarafından Sakarya Teknokent yönetici şirketi SAÜTEK A.Ş'ne yapılacak ön müracaat ile başlamaktadır.SAÜTEK tarafından  ön değerlendirme de uygun bulunan firmalara verilecek "Başvuru Formu" doldurulup SAÜTEK A.Ş ne teslimi ile birlikte firmanın başvuru süreci başlamaktadır.
Başvuru formunun uygun şekilde doldurulup gerekli ekler ile birlikte tarafımıza ulaştırılması sonucunda form ilgili birime iletilecek ve firmanın değerlendirilmesi için hakem heyeti tayinine başlanacaktır.
Hakem heyetinin başvuru formunu değerlendirmesini takiben görüşme ve inceleme temasları yapılarak ilgili görüşler SAÜTEK A.Ş' ne bildirilmektedir.Daha sonra SAÜTEK A.Ş Yönetim Kurulu bu rapor doğrultusunda ofis tahsis talebini karara bağlamaktadır.

Firmalar başvuru formlarını doldururken aşağıdaki hususlara dikkat etmelidirler.
a. Başvuru Formu'ndaki açıklamalar dikkatle okunmalıdır ve forum doldurulması sırasında bu açıklamalara uyma konusuna dikkat edilmelidir.

b. Başvuru formundaki bilgilerin hakem heyetinin kararında belirleyici olacağından; başvurulan projenin ARGE Projesi/Yazılımı olarak uygunluğu, firmanın bu projedeki yazılım geliştirme yeteneği ve birikimi, Sakarya Teknokent'te gerçekleştirilecek projelerin ilgili yasa ile Sakarya Teknokent amaç ve hedeflerine uygunluğu, üniversitelerle yapılacak işbirliği net bir şekilde ifade edilmelidir.

c. Başvuru Formuna geçmiş proje deneyimleri ve uygun referanslar eklenmelidir.

d. Başvuru Formu'nda istenen ve firmanın son 3 (üç) yıllık bilanço ve kâr/zarar tabloları, ticaret sicil belgesi, organizasyon şeması ve açıklamaları, misyon ve vizyonunun özeti, yönetici personel özgeçmişleri, ARGE yöneticilerinin deneyim ve çalıştıkları projeleri de  Başvuru Formunda yer almalıdır.

HEDEF SEKTÖRLER
  • Elektronik
  • Yazılım / Bilişim
  • İletişim