Sayın Üyemiz,

T.C. Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) organizasyonu ile İstanbul’da düzenlenen Türkiye-Afrika III. Ekonomi ve İş Forumu kapsamında yaklaşık 100 kişilik Tanzanya Heyeti 25.10.2021 Pazartesi günü saat 12:00’da Odamızda ağırlanacaktır.

Tanzanya-Türkiye ekonomik ilişkilerinin, kazan-kazan ortaklıklar, ortak çıkarlar ve sürdürülebilirlik temelinde daha da ileri taşınması hedeflenen bu organizasyona hali hazırda Tanzanya ve Afrika ile ihracat yapmakta olan veya ihracat yapmayı hedefleyen tüm üyelerimiz davetlidir.

SATSO ve Ekonomi Ticaret Derneği Sakarya Şubesi İşbirliği ile gerçekleştirilen Sakarya ziyaretine gelecek heyette tekstil, inşaat turizm, üretim, medikal, kimya, tarım, dış ticaret, makine, hijyenik ped sektörlerinde faaliyet göstermekte olan Tanzanyalı iş adamları bulunmakta olup, katılım sağlamayı düşünen üyelerimize aşağıdaki linkten kayıt yaptırdıktan sonra tüm katılımcı listesi mail yoluyla iletilecektir.

Kayıt olmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 21/10/2021