Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gönderilen yazıda; "8 Haziran 2011 tarihli ve 27958 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 635 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Bilim ve Sanayi Teknoloji Bakanlığına; bakanlıkların, diğer kamu kurum ve kuruluşlarının, meslek odalarının, işçi ve işveren sendikalarının, sivil toplum kuruluşlarının, sanayiciler ile ilim ve ihtisas sahiplerinin fikir, bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak üzere Sanayi Şurasını toplantıya çağırma görevi verilmiştir." denmektedir.

20-21-22 Kasım 2013 tarihlerinde "2023′e 10 Kala Orta ve Yüksek Teknolojili Ürünlerde Avrasya'nın Üretim Üssü Türkiye" teması altında gerçekleştirilecek olan 3. Sanayi Şurası çalışmaları sürdürülmektedir.

Şura kapsamında, ulusal ve uluslararası düzeyde çağrılı bildiriler ve teknik oturumlara yer verilecektir. Bu doğrultuda, Şura Programında yer verilmek üzere Şura Konu Başlıkları ve/veya Alt Başlıkları dahilinde "Bilimsel Tebliğler" sunulacak olup bu yöndeki başvurular Şura Bilim Kurulu tarafından değerlendirilecektir.

Ülkemiz sanayi açısından büyük önem arz eden 3. Sanayi Şurası, Kuruluşunuzun sağlayacağı bilimsel katkı, bilgi birikimi ve tecrübeleri ile zenginleşecektir. Bu bağlamda, 3. Sanayi Şurasında sunulmak üzere, Bilimsel Tebliğ hazırlamak isteyen üyelerimiz aşağıdaki adreslerden faydalanabilir. İlgili üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla,

Uğur TIN

Bildiri Değerlendirme Takvimi

Bildiri Son Gönderme Tarihi : 25 Ekim 2013
Kabul Edilen Bildiri İlan Tarihi : 08 Kasım 2013
Şura Tarihi : 20-21-22 Kasım 2013

Adres: Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu 7.Km) 2151.eaclde No:154 06510 Çankaya/ANKARA
Telefon: 0(312) 201 5567
Bilgi için : www.sanayi.gov.tr

Konuyla ilgili resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 6/9/2013