Sayın Sigorta Acentesi,

5684 sayılı Sigortacılık Kanunu uyarınca TOBB ile Hazine Müsteşarlığı tarafından ortaklaşa belirlenerek 06.04.2009 tarihinde yürürlüğe konulmuş olan "Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar" doğrultusunda Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimleri 10 Ekim 2013 Perşembe günü gerçekleştirilecektir. Seçimlerde Oy Kullanma Süresi saat 09:30'da başlatılacak olup, bu süre saat 16:30'da sona erecektir. 

İl delegeliği adaylığı için başvurular 03 Ekim 2013 Perşembe gününden itibaren kabul edilmeye başlanacak olup, başvuru alımına ilişkin süre 07 Ekim 2013 Pazartesi günü mesai saati bitimi itibariyle sona erecektir. 

Odamız tarafından, söz konusu esaslara uygun olduğu tespit edilen adaylara ilişkin bilgileri içeren liste, 08-10 Ekim 2013 tarihleri arasında Odamız ilan panosuna asılmak ve internet sitemizde yayımlanmak suretiyle seçim sonuna kadar ilan edilecektir.

Diğer yandan, SAKARYA İLİ SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELİĞİ SEÇİMİ SEÇMEN LİSTESİ'ne odamızın htpp://www.satso.org.tr adresli internet sitesinden ulaşabilirsiniz. 

Söz konusu Liste 19 Eylül 2013 Perşembe ve 20 Eylül 2013 Cuma günleri Odamız İlan panosunda ve htpp://www.satso.org.tr internet sitemizde ilan edilecek olup, listeye ilan süresi içerisinde itiraz edilebilir. 

Ayrıca, Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçim Takvimi ve Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar'a aşağıdaki linkleri tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Bilgilerinize rica olunur. 

Saygılarımızla,

Uğur TIN
GENEL SEKRETER 


Sigorta Acenteleri İl Delege Seçmen listesine ulaşmak için tıklayınız.

Sigorta Acenteliği İl Delegeliği Seçim Takvimine ulaşmak için tıklayınız.

Sigorta Acenteleri Meclis ve İcra Komitesi Seçimine Dair Usul ve Esaslara ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.


Duyuru Tarihi : 19/9/2013
Paylaş