Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye'de düzenlenecek fuarların etkin ve kapsamlı biçimde tanıtılması ve yıl boyunca kullanılabilecek bir bilgi kaynağına duyulan ihtiyacın karşılanması amacıyla hazırladığı 2014 Yılı Fuar Takvimi'ni yayımladı.

Takvime göre Türkiye genelinde, 2014 yılında 411 fuar organize edilecek. Bu fuarların 118'i ise uluslararası olacak.

2014 yılında en yoğun fuar programı, Mart ayında olacak. 411 fuarın, 53'ü Mart ayında düzenlenecek. Mart ayını 52 fuar ile Nisan ve Eylül ayları takip edecek.

Gelecek yıl düzenlenecek 411 fuarın 241'i İstanbul'da, 28'i İzmir'de, 22'si Bursa'da gerçekleştirilirken, 17 fuar ile Ankara dikkat çekiyor.

2014'de Tarım, Seracılık, Hayvancılık ve Teknolojileri konusunda 40 fuar düzenlenecek. Isıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz ve sistemleri, inşaat malzemeleri, banyo, mutfak, seramik, nalburiye, hırdavat, tesisat konusunda 34, Eğitim, Eğitim ekipmanları ve Teknolojileri konusunda ise 30 fuar yapılacak.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

Uğur TIN
GENEL SEKRETER

2014 Yılı Fuar Takvimi'ne ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yurtiçi Fuar duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yurtdışı Fuar duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 2/10/2013