Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gönderilen yazıda ülkelerin uluslararası alanda rekabet gücünü artırmak, ülkeler ve bölgeler arasında ticarette teknik engellerin ortadan kaldırılmasına yönelik çalışmalar yapmak, toplumların yaşam kalitesinin seviyesini yükseltmek ve standardizasyon konusunda tüm paydaşların farkındalığını artırmak amacıyla, 25-26 Kasım 2013 tarihlerinde, İstanbul'da TSE'nin ev sahipliğinde ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde "Standardizasyonun Küresel Ekonomiye Etkileri"nin tüm boyutlarıyla işleneceği bir sempozyum düzenlenecektir.

Sempozyumda sunuş yapmak isteyenler için sempozyumda işlenecek konu başlıkları, başvuru formu, önemli tarihler, iletişim bilgileri ve sempozyumla ilgili detaylı bilgiler http://sempozyum2013.tse.org.tr/ adresinde ilgili başlıklar altında yer almaktadır.
İlgili üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla,

Uğur TIN

Konuyla ilgili resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.
Duyuru Tarihi : 7/11/2013