Sayın Üyemiz,

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı TR 42 Bölgesi'nde yer alan Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova illerine yönelik toplam bütçesi 25,1 Milyon TL olan altı yeni mali destek programını açıkladı. 2014-2023 TR42 Doğu Marmara Bölge Planı ışığında belirlenmiş temel strateji ve öncelikler kapsamında hazırlanan Mali Destek Programları bölge illerinde yapılan bilgilendirme toplantıları ile kamuoyuna duyurulacak. 

Ajansımız, 2014 Yılı Mali Destek Programlarından olabildiğince geniş bir kitlenin eş zamanlı olarak aynı düzeyde bilgi sahibi olmasını sağlamak amacıyla, 26 Kasım 2013 tarihinde saat 14:30'da Sakarya'da gerçekleştireceği Bilgilendirme toplantısında, teklif çağrısının temel amaçları ve öncelikleri, mali destek miktarları ve eş finansman oranları, uygunluk kriterleri ve başvuru koşulları, teklif çağrısının yöntemi ve süresi gibi konular hakkında bilgiler verilecek ve potansiyel başvuru sahiplerinin soruları cevaplandırılacaktır.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), yeni dönemdeki destek programlarının tanıtmak üzere Bilgilendirme Toplantıları düzenleyecektir. Toplantılar, Ajansın görev bölgesini oluşturan 5 ilde (Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova) düzenlenecektir. Bilgilendirme Toplantılarında tanıtılacak olan Destek Programları listesi aşağıda yer almaktadır. Destek Programları hakkında özet bilgiler ekte yer almaktadır.
İştirakinizi rica ederiz.

Saygılarımla,

Uğur TIN
Genel Sekreter

Sakarya'daki bilgilendirme toplantısının tarihi: 26 Kasım 2013, Salı (saat: 14.30)
Yer: Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası


İlan edilecek destek programları:
• Program 1. Makina İmalat Sektörünün Geliştirilmesi Mali Destek Programı
• Program 2. Temiz Üretim Mali Destek Programı
• Program 3. Turizm Mali Destek Programı (Turizm Gelirlerinin Artırılması ve Turizme Dayalı Geçim Olanaklarının Çeşitlendirilmesi)
• Program 4. Teknoloji Transferine dayalı Ticarileşme Mali Destek Programı
• Program 5. İşletmeler İçin Mentorluk Mali Destek Programı
• Program 6. Bilişim Sektöründe Kapasite Geliştirme Mali Destek Programı


Ekteki dosyaya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.


Duyuru Tarihi : 20/11/2013
Paylaş