Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza intikal eden yazıda; Ekonomi Bakanlığının verdiği görev ve yetkiye istinaden, Hannover 2014 Sanayi Fuarı Türkiye Milli Katılım Organizasyonu'nun, 07-11 Nisan 2014 tarihleri arasında İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, her yıl ortalama 5.000 firmayı ağırlayan, 150.000'e yakın profesyonel ziyaretçi sayısı ile Avrupa'nın en büyük sanayi fuarlarından biri olan Hannover Sanayi Fuarı'na bu yılda 4. ve 6. Salonlarda 1000 m2'yi aşkın bir alanda katılım gerçekleştirileceği, söz konusu fuar için katılım bedelinin 520 Euro/m2  olarak belirlendiği ve fuara minimum 12 m2 ile katılım sağlanabileceği belirtilmektedir. Anılan bedele, stant inşaatı, nakliye gümrükleme, tanıtım hizmetleri dahil olmak üzere tüm ana hizmetlerin dahil olduğu bildirilmektedir. Fuar, %50 devlet desteği kapsamında olup, teşvik takip işlemleri İstanbul Ticaret Odası tarafından yürütülecektir.

Söz konusu fuara katılmak isteyen Odamız üyeleri, İstanbul ticaret Odası yetkilileri Esra YILMAZ ve Başak ACAR ile 0212 455 6510 – 0532 714 8350 nolu telefonlar aracılığıyla ya da [email protected] e-mail adresi vasıtasıyla iletişim kurabilirler.

Saygılarımızla,

Uğur TIN
GENEL SEKRETER

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 28/11/2013