Proje Hazırlama Eğitimi
12-13 Aralık 2013

Sayın Üyemiz,

Odamız Ar-Ge Projeleri Geliştirme Komisyonu ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı işbirliği ile 12-13 Aralık 2013 tarihlerinde Odamızda 2 (iki) günlük Proje Hazırlama Eğitimi düzenlenecektir.

Eğitim MARKA tarafından 2014 yılı için yürütülen; Makine İmalat Sektörünün Geliştirilmesi, Temiz Üretim, Turizm, Teknoloji Transferine Dayalı Ticarileşme, İşletmeler İçin Mentorluk, Bilişim Sektöründe Kapasite Geliştirme Mali Destek Programları potansiyel başvuru sahiplerine yönelik proje hazırlık ve başvuru süreci hakkındadır.

Eğitimlerde katılımcı sayısı 30 (otuz) ile sınırlandırılmıştır. Daha fazla bilgi almak için ; 0264-888 30 32 Nolu telefon ile irtibata geçebilirsiniz. Eğitim'e katılımda bulunacak kişiler 10.Aralık.2013 Çarşamba günü saat:17.00'ye kadar Eğitim Katılım başvuru formunu [email protected] yollamaları gerekmektedir. Eğitim katılım formu ekte ve web'de yer almaktadır.

Bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımla,

Uğur TIN
GENEL SEKRETER

Eğitime Katılım Ücretsizdir.

Eğitim Katılım Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın eğitim-seminer duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 4/12/2013