Sayın Üyemiz,

Avrupa Komisyonu, Avrupa KOBİ Haftası inisiyatifi kapsamında yer alan 37 ülkenin katılımı ile 2009 yılından itibaren, her katılımcı ülkeden başarılı bir girişimci portresinin yer aldığı "Başarının Sırrı" başlıklı bir broşür hazırlamaktadır. Söz konusu çalışmada ükemiz de temsil edilmektedir.

2014 yılı Başarının Sırrı Broşürünün ana teması "Web Girişimcileri: Avrupa'nın Dijital Şampiyonları" olarak belirlenmiştir. Broşürde yeni istihdam ve beceri sahaları yaratan web girişimcilerinin başarı hikayelerine yer verilecektir. Bu çerçevede, belirlenen tema ışığında web girişimciliği konusunda örnek bir hikayesi olan ve ülkemizi temsil edecek bir girişimci portresinin belirlenmesi talep edilmiştir.

Broşürde yer almak üzere seçilen girişimci Avrupa Komisyonu tarafından 2014 Avrupa KOBİ Haftası etkinliklerine katılımcı veya konuşmacı olarak davet edilecektir. Daha önceki yıllarda hazırlanmış olan broşürler Avrupa KOBİ Haftası web sitesinde ( http://ec.europa.eu/enterprise/initiatives/sme-week/portraits/index_en.htm ) yer almaktadır.

İfade edilen konuda, girişimciler ve KOBİ'ler için örnek niteliği taşıyacak hikayelerinin olması önem taşımaktadır. Başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin Odamıza Girişimci Portresi Başvuru Formu'nu doldurup Odamıza iletmesi gerekmektedir. Bu kapsamda, uygun adayların bilgilerinin ekteki forma İngilizce olarak işlenerek en geç 28 Mart 2014 tarihine kadar Odamız Sanayi, KOBİ ve Ar-Ge Servisi'ne (E-posta: [email protected] Faks: 0264 291 24 24) iletilmesi gerekmektedir.

Konuyu ilgili üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Uğur TIN
Genel Sekreter


Konuyla ilgili resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.


Duyuru Tarihi : 24/3/2014
Paylaş