Sayın Üyemiz;

Sakarya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden Odamıza gelen yazıda; "Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu Projesi"nin Bakanlık tarafından ulusal düzeyde sürdürüldüğü belirtilmektedir.

Küçük ölçekli yerel sürdürülebilir turizm geliştirme girişimlerinin desteklenmesine yönelik olarak Sivil Toplum Kuruluşları ve Yüksek Öğrenim Kurumları tarafından geliştirilebilecek başarılı projelere hibe verilmesi hedefi ile 2013 yılında yapılan değerlendirme süreci sonucunda belirlenmiş olan projelerin hayata geçirilmesine yönelik çalışmalar tüm paydaşların katılımı ve katkılarıyla sürdürüldüğü belirtilmektedir.

Sürdürülebilir Turüzm Destek Fonu Projesinin ikinci dönem son başvuruları 11.04.2014 tarihine kadar devam edecektir. Başvuru şartları ve ilgili detaylara http://www.gelecekturizmde.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Konuyu üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Uğur TIN

Konuyla ilgili resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 10/4/2014