Sayın Üyemiz,

EVTEKS 2014 20.İstanbul Ev Tekstili Fuarı CNR Grubunun ve sektörün güçlü örgütü TETSİAD'ın işbirliği ile 21-25 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo'da düzenlenecektir.

Odamızca, İlgili Meslek Grubunda faaliyet gösteren veya ev tekstili konusuna ilgili olan üyelerimizin; 2015 Ev Tekstili Trendlerinin sergileneceği fuarda, sektörde meydana gelen yeni gelişmelerden ve teknolojilerden haberdar olmalarını sağlamak amacıyla söz konusu fuara günübirlik bir ziyaret (otobüs ile gidiş/dönüş) organize edilmesi planlanmaktadır. Yeterli katılımın sağlanması durumunda, Otobüsümüz 24 Mayıs 2014 Cumartesi günü saat 08:30'da Odamız önünden hareket edecektir.

Gerçekleştirilmesi planlanan fuar ziyareti organizasyonuna katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda yer alan "Katılım Formunu" doldurarak, en geç 23 Mayıs 2014 Cuma günü mesai saati bitimine kadar [email protected] adresine e-mail yoluyla yada 0264 291 24 24 no'lu fax aracılığıyla başvurularını odamıza iletmelerini önemle rica ederiz.

Saygılarımla,
Uğur TIN
GENEL SEKRETER

Katılım Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 21/5/2014