Sayın Üyemiz;

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından uygulanan GEF, sivil toplum kuruluşlarının ve yerel toplulukların biyolojik çeşitliliğin korunması ve sürdürülebilirliği ile iklim değişikliği ile mücadele faaliyetlerinde destek sağlamaktadır. Bu kapsamda SGP GEF küçük destek  programları mevcuttur.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (SATSO) koordinatörlüğünde Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte geliştirilen ve asıl proje olan "Sürdürülebilir Şehirler" projesinin katalizörü görevini gören  "Sürdürülebilir Sakarya İklim Dostu Aydınlatma Projesi"nde artık sona gelinmiştir. 18 ( onsekiz) aydır  Birleşmiş Milletler GEF Küçük Destek Programı (SGP) ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Gold Standard Vakfı paydaşlığında yürütülen projenin  ana hedefi "Sakarya İli sürdürülebilir şehir çalışması kapsamında kamu binalarında enerji etkin uygulamaların teşvik edilmesi, yaygınlaştırılması ve kamuoyunda farkındalık yaratılması" olarak belirlenmiştir.

Projenin tanıtım ve kapanış toplantısı 03 Haziran 2014 tarihinde saat 14:00'da Sakarya Elmas Garden Inn'de düzenlenecektir. Sizi de aramızda görmek bizleri mutlu edecektir.

Saygılarımızla.

Uğur TIN
Genel Sekreter


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.



Duyuru Tarihi : 2/6/2014
Paylaş