İSG Uygulamalarında İşveren Sorumlulukları ve Cezai Yaptırımlar Semineri
14 Haziran 2014 Cumartesi Günü

Sayın Üyemiz,

Odamız 20.Meslek Grubu ve Makine Mühendisleri Odası ile ortaklaşa 14 Haziran 2014 Cumartesi günü İş Sağlığı ve Güvenliği haftası etkinlikleri kapsamında, "İSG Uygulamalarında İşveren Sorumlulukları ve Cezai Yaptırımlar" semineri SATSO Meclis Salonu’nda düzenlenecektir. Seminer 14:00 ile 17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Seminere katılımda bulunacak kişilerin ekte bulunan katılım formunu doldurup 12 Haziran 2014 Perşembe gününe kadar [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.Katılım ücretsizdir. Seminer programı aşağıda bilginize sunulmuş olup, katılımınızı bilgilerinize rica ederiz.

Daha fazla bilgi almak için ; 0264 888 30 42 - 30 39 Nolu telefon ile irtibata geçebilirsiniz.

Saygılarımla,

Uğur TIN
GENEL SEKRETER

PROGRAM
Sunuş:
Hüseyin Cemal HÜSEYİN
MMO Kocaeli Şb. İSG Komisyonu Bşk.

Konuşmacılar:
Vedat BOZKAN
Mak.Yük.Müh. - A Sınıfı İSG Uzmanı

Eğitim Katılım Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın eğitim-seminer duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 9/6/2014