Sayın Üyemiz,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Çevre ve Kentleşme Komisyonu tarafından hazırlanan "Çevre Yönetmelikleri" adlı mevzuat kitabında üye reklamlarına yer verilecektir. 2500 adet basılması planlanan ve ilgili üyelerimize dağıtılacak olan kitap 64 sayfa A5 boyutunda düzenlenecek olup kitaptaki tam sayfa reklam bedeli 500 TL olarak belirlenmiştir.

Bunun yanı sıra Dünya Gazetesi bünyesinde Türkiye çapında dağıtımı yapılacak kalıcı "SATSO 90. Yıl" özel kitabı için reklam çalışması da planlanmakta olup isteyen üyelerimizin kitaba destek dahilinde arka kapakta isim ve logolarına yer vermek amaçlanmıştır.

Her iki çalışma ile ilgili reklam yer vermek isteyen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla,

Uğur TIN
Genel Sekreter

KONU İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER BİRİMİ 0264 888 3026 NOLU TELEFONDAN DERYA ÇAKIR İLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 11/8/2014