Sayın Üyemiz,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) bir projeyi de uygulamaya sokarak "E-BELGE" hizmetini başlattı. SATSO üyeleri, kurumsal web sayfasındaki (www.satso.org.tr) E-SATSO bölümünde "Belge Talebi" modülünden gerekli işlemleri yaparak adreslerine teslim belge alabilecekler.

Nasıl Kullanılacak?

Odamız web sayfası üzerinden (www.satso.org.tr) E-SATSO'ya (esatso.satso.org.tr) giriş yapan üyelerimiz, kurumsal üye olarak giriş yapıp aktivasyon işlemlerini tamamladıklarında;

- Oda Faaliyet Belgesi,
- Oda Sicili Kayıt Sureti,
- Oda Yetki Belgesi,
- Oda Hisse Durum Raporu

Belgelerini artık internet üzerinden belge ücretini ödemek suretiyle talep edebilecekler.

Odamız üyeleri onaylanan belgeyi isterlerse ekrandan görerek bilgisayarlarına indirebildiği gibi, istenilen sayıda belgenin tescilli adreslerine postalanmasını da talep edebilecekler.

Aynı zamanda üyelerimiz E-SATSO'ya giriş yaptıktan sonra "Aidat Sorgula" bölümünden Aidatlarını ödeyebilecek ve geçmişte ödenen aidatlarını da görebilecekler.
Üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla,

Uğur TIN

Kurumsal üye olmak için tıklayınız.

E-SATSO'ya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 19/9/2014