Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gelen yazıda; ülkemizdeki iş kazalarının en yoğun yaşandığı sektörlerden birisinin inşaat sektörü olduğu, Sektörün yapısı gereği, yüksekte çalışmadan kaynaklanan düşme sonucu yaralanmalar ve ölümler inşaat sektörünün ölümcül iş kazaları bakımından en ön sıralarda yer almasına sebebiyet verdiği belirtilmektedir.

Bu çerçevede, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü ve Türk Standardları Enstitüsü (TSE) işbirliğinde; iskelelerin standartlara uygun üretilmesi ve bu sürecin belgelendirilmesi ile iskelelerin kurulum, değiştirme, söküm ve kullanım aşamalarında uygulanacak güvenlik tedbirleri, yasal yükümlülükler ve denetim mekanizması konularında bilgilendirme ve karşılıklı değerlendirme toplantısı düzenlenecektir.

Ankara'da TOBB Sosyal Tesislerinde 14.10.2014 tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek olan toplantının programına ve kayıt bilgisine aşağıdaki linkten ulaşılabilmektedir.
İlgili üyelerinize önemle duyurulur.

Saygılarımızla,

Uğur TIN
Genel Sekreter

Konuyla ilgili yazıya, toplantı programına ve kayıt bilgisine ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 10/10/2014