Sayın Üyemiz,

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nin Kuruluş Çalışma Usul ve Esaslarının TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu ile Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nin Kuruluş Çalışma Usul ve Esaslarının Geçici 2 inci maddesi hükmü gereğince, Sakarya İl Kadın ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri 25 Aralık 2014 Perşembe günü 10.00-16.00 saatleri arasında SATSO'da gerçekleştirilecek.

Seçmen listesine girecek Kurul üye kayıtlarının gerçekleşebilmesi için, İl Kadın Girişimciler Kurul üyesi adayının www.kadingirisimciler.org.tr adresinde ve İl Genç Girişimciler Kurul Üyesi adayının www.gencgirisimciler.org.tr adresinde bulunan formu eksiksiz olarak doldurması ve SATSO'ya teslim etmesi gerekmektedir. Kurul üyeliği kontenjanları sayısı 85'tir.

Üyelik Kaydı için son tarih 5 Aralık

TOBB Girişimci Kurulları Bilgi Sistemine girişler Koordinatör Oda tarafından yapılacak olup üye kaydı 7 Kasım'da başlayacak olup 5 Aralık saat 15.00'te sona erecektir. Kurul üyeliği kontenjanı Oda/Borsa Meclis üyesi sayısı kadardır. Seçmen listeleri 15 Aralık Pazartesi günü faks yolu ile ilgili SATSO'ya iletilecektir.

İl İcra Komitesi üyeliği adaylık başvuruları 16 Aralık 2014 Salı gününden itibaren SATSO'da askıya çıkacak ve www.satso.org.tr adresinde yayınlanacak.

Seçimler 25 Aralık Perşembe günü Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında gerçekleştirilecektir.

İl Genç Girişimciler Kuruluna üye olacak genç girişimcilerin; 18 yaşından gün almış, 40 yaşından ise gün almamış olması, Ticaret Siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekir.

 İl Kadın Girişimciler Kuruluna üye olacak kadın girişimcilerin, Ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekir

TOBB Girişimci Kurulları Usullerinde Değişiklik

Ayrıca 2012 yılında değiştirilen “TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nin Kuruluş Çalışma Usul ve Esaslarına ilişkin uygulamada karşılaşılan bazı hususlar gelen talep ve başvurular neticesinde değiştirilmiş olup söz konusu değişikliklerle ilgili olarak www.kadingirisimciler.org.tr ve www.gencgirisimciler.org.tr'den bilgi alınabilir.

Saygılarımla,

Uğur TIN
Genel Sekreter

Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 14/11/2014
Paylaş