PwC Türkiye, CNN Türk, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. ortaklığında, Doğu Marmara Bölgesi’nde yer alan Kocaeli Sanayi Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ve işbirliğinde başarılı sanayi kuruluşlarımızı ödüllendirmek amacıyla, 2008 yılından bu yana “Sektörel Performans Değerlendirme” organizasyonu düzenliyor. Bu yıl 7.’si düzenlenen ödül organizasyonunun, SON BAŞVURU TARİHİ 28 Kasım 2014.

Bu yıl İstanbul, Bursa, Eskişehir, Bilecik, Balıkesir, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale illerinde de faaliyet gösteren tüm sanayi sektörlerini dahil edecek şekilde organizasyon genişletildi.

Firmalar Bu Değerlendirmede Neden Yer Almalı?

• Tanınma ve Prestij
• ABİGEM ve PwC işbirliği ile düzenelenen geri bildirim raporu ile karşılaştırma yapabilme imkanı
• Rekabet için iyileştirmesi gereken öncelikli konular hakkında bilgi edinme imkanı
• SANTEK’15 Fuarında “Sektöründe En İyi Firmalar” alanında ücretsiz yer alma imkanı
• MatchForIndustry Uluslar arası İkili İş Görüşmeleri Etkinliğine katılma ve yurt dışından kendi profiline uygun en az bir firma ile ikili iş görüşmesi yapma imkanı


Bu yıl 7.’si düzenlenen ödül organizasyonunun, SON BAŞVURU TARİHİ 28 Kasım 2014.
Organizasyona başvuru için; www.kosano.org.tr/sp web sitesi üzerindeki anket formunun firmaların 2012 ve 2013 yılı değerlerini kapsayacak şekilde doldurulması gerekiyor.

Duyuru Tarihi : 18/11/2014
Paylaş