Sayın Üyemiz,

Sakarya İl Kadın ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri 25 Aralık 2014 Perşembe günü Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında gerçekleştirilecektir.

İcra komitesi seçimlerine katılabilmek için İl Kadın ve İl Genç Girişimciler Kurulu üyeliğine başvuruda bulunulması gerekmektedir. Mevcut İl Kadın ve İl Genç Girişimciler Kurulu üyelerinin görev süreleri sona ermiş olup kurul üyesi olmak isteyenler tekrar başvuruda bulunmalıdırlar. Kurul üyeliklerinde kontenjanlar 85'er kişidir.

Başvuru için ;
1- Başvuru formu : Kadın Girişimciler Kurul üyesi adayının www.kadingirisimciler.org.tr adresinde ve Genç Girişimciler Kurul Üyesi adayının www.gencgirisimciler.org.tr adresinde bulunan formu bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurmalı. (elyazısı olmayacak) 

2-Dilekçe : Adayın adı soyadı yazılı ve imzalanmış olmalı (ekte yer almaktadır)

Form ve dilekçe SATSO'ya elden teslim edilmesi gerekmektedir 


İl Kadın ve İl Genç Girişimciler Kurulu üyelikleri için Son başvuru 02 Aralık 2014 Salı günü saat:17.30'dur. 


Genç Girişimciler Kuruluna üye olacak genç girişimcilerin; 18 yaşından gün almış, 40 yaşından ise gün almamış olması, Ticaret Siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekir.

Kadın Girişimciler Kuruluna üye olacak kadın girişimcilerin, Ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekir.

Üye başvurusunda istenilen şartlar, çalışma esasları ve seçimler ilgili yönetmelikler www.kadingirisimciler.org.tr ve www.gencgirisimciler.org.tr adreslerinde mevzuat bölümünde yer almaktadır. 

Kurul Üyelik kayıtları tamamlanmasından sonra seçmen listeleri 16 Aralık 2014 Salı günü duyurulacak ve İl İcra Komitesi (Yönetim Kurulu) üyeliği adaylık başvuruları bu tarihten itibaren başlayacaktır.

Saygılarımla,

Uğur TIN
Genel Sekreter


Genç Girişimciler Kurulu Üyeliği Başvuru Dilekçesi'ne ulaşmak için tıklayınız.

Kadın Girişimciler Kurulu Üyeliği Başvuru Dilekçesi'ne ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.


Duyuru Tarihi : 19/11/2014
Paylaş