Sayın Üyemiz,


Avrasya'nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Flower Show Türkiye 27 Kasım'da 6. kez kapılarını ziyaretçilerine açacak. 

Flower Show Türkiye Fuarında ülkemizin birçok üretim bölgesi ve yurt dışından katılmış, sektörün öncüsü yüzlerce firma ile tanışma ve işbirliği kurma imkânı bulabilirsiniz.

Her iklime uygun dış mekân bitkilerini, mevsimlik çiçekleri, iç mekân bitkilerini yüzlerce çeşidi ile bölgenin en büyük fuarı olan Flower Show Türkiye, bitki çeşitliliğinin yanı sıra üretim ve peyzaj uygulamaları esnasında kullanılan her tür ekipmanın bulunduğu bir fuardır.

İnşaat projeleri, oteller, alışveriş merkezleri, kafe ve restaurant gibi peyzaj uygulaması gereken tüm projeler için ihtiyaç duyulabilecek her tür bitki, ekipman ve proje – uygulama firmalarını bulabileceğiniz en doğru adres olan olan fuar, iklimlerine uygun bitkiler konusunda tüm çözümlerin bir arada bulunabileceği gerçek bir ticaret platformudur. Profesyonel ihtiyaç sahipleri kadar, müstakil konut sahipleri, villalar ve siteler için bahçe tasarımı, peyzaj uygulaması, bakım hizmeti ve süs bitkileri ile ilgili ürün ve hizmetlerin bir arada bulunabileceği tek adrestir.

Odamız, bitki ve peyzaj fuarı olan Flower Show Türkiye'ye günübirlik bir ziyaret (otobüs ile gidiş-dönüş-ücretsiz) organize etmeyi planlamaktadır. 29 Kasım 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilmesi planlanan Fuar ziyareti organizasyonuna katılmak isteyen üyelerimizin en geç 28 Kasım 2014 Cuma günü Sat:15:00'e kadar aşağıda yer alan "Katılım Formunu" doldurarak, [email protected] adresine mail yoluyla yada 291 24 24- 291 53 39 nolu fakslar aracılığıyla Odamızın Ticaret Müdürlüğü'ne iletmelerini önemle rica ederiz. 

Saygılarımla, 


Uğur TIN
GENEL SEKRETER



Katılım Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.





Duyuru Tarihi : 24/11/2014
Paylaş