Sayın Üyemiz,

1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 127. maddesine dayanılarak hazırlanan Hijyen Eğitimi Yönetmeliği 5 Temmuz 2013 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Bu yönetmeliğe göre Odamız 28.Meslek Grubu tarafından Milli Eğitim Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğü ile protokol imzalanmıştır. Bu protokol kapsamında Odamız Halk Eğitim Müdürlüğü ile Hijyen Eğitimi adı altında aşağıdaki konu başlıklarına göre eğitimler düzenlenecektir. Yapılacak olan eğitimler sonrasında sınav yapılıp, sertifika verilecektir. Katılım sınırlı değildir. Eğitim tarihi başvurular sonrasında belirlenecek ve katılımcılara bildirilecektir.

Not: Eğitim bölümlerinin açılabilmesi için en az 12 katılımcı olması gerekmektedir,aksi takdirde eğitim sınıfları açılamamaktadır.

Eğitim bedeli 30 TL'dir.Eğitim Bedeli için ; Garanti Bankası ; Garanti Bankası Erenler Şubesi TR 390006200120300006298325 No'lu hesaba yatırabilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak için; 0264- 888 30 42- 30 39 Nolu telefon ile irtibata geçebilirsiniz. Eğitim'e katılımda bulunacak kişiler ekte bulunan eğitim kayıt formunu doldurup, Eğitim Konu başlığını seçmeniz gerekmektedir.

Form ve ödeme dekontunu [email protected] yada (264) 291 24 24 no'lu faks numarasına yollamaları gerekmektedir. Eğitim kayıt formu ekte ve web'de yer almaktadır.
Bilgilerinize rica ederiz.

- Kaplıca, Hamam Ve Sauna Görevlisi Hijyen Eğitimi
- Kantin İşletmeciliği Hijyen Eğitimi
- Hububat İşleme Elemanı Hijyen Eğitimi
- Güzellik Ve Saç Bakım Hizmetlerinde İşyeri Sahipleri Ve İşletenlerin Hijyen Eğitimi
- Güzellik Ve Saç Bakım Hizmetlerinde Hijyen Ve Sanitasyon
- Gıda Kontrol Elemanı Hijyen Eğitimi
- Gıda Hijyeni Ve Sanitasyon
- Et Ve Et Ürünleri İşletmeciliği Hijyen Eğitimi
- Dövme Ve Takı(Piercing) Hijyen Eğitimi
- Çay Üretimi Ve İşleme Elemanı Hijyen Eğitimi
- Cilt Bakımı Hijyen Eğitimi

Eğitim Katılım Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın eğitim-seminer duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 15/12/2014