Sayın Üyemiz,

Odamızda 31 Ocak 2015 Cumartesi Günü saat 10:30'da "Lojistik Yönetimi Semineri" düzenlenecektir.

"Tedarik Zinciri Yönetimi, Lojistik Yönetimi, Sektörün Dünyadaki ve Türkiye'deki durumu, Taşımacılık modelleri, Lojistik Köyleri, 4. Parti Lojistik anlayışı, Depo Yönetim sistemleri" konularını içeren bilgilendirme ve Eğitim konferansımıza sizleri davet ediyoruz.

Organizasyonumuz;
Üretici firma Lojistik yöneticileri, Tedarik Zinciri yöneticileri, Depo yöneticileri, Depo Şefi, Nakliye yöneticisi, Nakliye Şefi birimlerinde görev yapan çalışanları ve bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen kişileri kapsamaktadır.
Katılım ücretsizdir.

PROGRAM SAATLERİ;
10:30 - 11:15 
11:15 - 11:30 Kahve molası
11:30 - 12:30
12:30 - 13:00 Yemek molası
13:00 - 13:45
13:45 - 14:00 Kahve molası
14:00 - 14:45



EĞİTMENLERİMİZ: 

Yrd. Doç. Dr. Sn. Muhammed BAMYACI
Maltepe Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği Bölümünde Yardımcı Doçent kadrosunda öğretim üyesi olup Lojistik, taşımacılık yönetimi, deniz ve liman işletmeciliği, tehlikeli madde taşımacılığı, uluslararası ticaret, tedarik zinciri yönetimi, yönetim bilişim sistemleri, finansman, mühendislik ekonomisi, maliyet analizi, iş sağlığı ve güvenliği konularında lisans ve lisansüstü düzeyde dersler vermektedir.

Prof. Dr. Sn. Mehmet TANYAŞ
Maltepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı, Lojistik Derneği Kurucu Üyesi, Lojistik Derneği (LODER) Başkan Yardımcısı, Uzmanlık alanları, Stok ve Depo Yönetimi, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi olup, bu konularda birçok kurum ve kuruluşa proje ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Sn. Tuncay AYDIN
Lojistik Derneği (LODER) Kurucu Üyesi, İstanbul Nakliyeciler Derneği Genel Sekreteri, Lojistik sektöründe 25 yıl profesyonel olarak hizmet verdikten sonra, 4. Parti Lojistik Hizmeti veren, 4PL Danışmanlık ve Lojistik Hizmetleri firmasını kurmuştur. 
4PL firması, Lojistik Danışmanlık hizmetleri, Lojistik eğitimleri, Check-up ve Paketleme hizmetleri vermektedir.


Saygılarımızla,

Uğur TIN
Genel Sekreter


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın eğitim-seminer duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.


Duyuru Tarihi : 23/1/2015
Paylaş