Sayın Üyemiz,

SATSO'da web sayfası (www.satso.org.tr) üzerinden elektronik ortamda fotoğraflı üye kimlik kartı için başvuru dönemi başladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu 26. Maddesi ve Oda Muamelat Yönetmeliğinin 9. Maddesi d bendi gereği talebi halinde üyeye fotoğraflı bir kimlik verilir. Geçerlilik süresi kimlik üzerinde belirtilir. Ayrıca kimlik üzerinde üyenin bilgileri ile işletmesine ait bilgiler de yer almaktadır.

Çağın gerekliliklerini göz önünde bulunduran Odamız, üyelerine en kaliteli hizmeti en kısa zamanda ve profesyonel şekilde verebilmek amacıyla, üye odaklı yönetim anlayışı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek talep eden üyelerimiz için WEB Sayfası üzerinden Fotoğraflı Üye Kimlik Kartı Başvurusu uygulamasını başlatmıştır.

Bu bağlamda, SATSO üyeleri, fotoğraflı üye kimlik kartı için kurumsal web sayfamızdaki (www.satso.org.tr) "Üye Kimlik Kartı Başvurusu" linkini ya da "e-satso" linkini tıklayarak başvuru yapılabilir.

SATSO Üye Kimlik Kartı ; 
Gerçek kişiler ile tüzel kişilerden kolektif, komandit, limited şirket ortaklarına, temsil ve ilzama yetkili müdürlerine, anonim şirketin yönetim kurulu üyeleriyle temsil ve ilzama yetkili genel müdürlerine, kooperatiflerin yönetim kurulu üyelerine, şubelerde ise temsilcilerine verilir.

Üye Kimlik Kartı ücrete tabii olmayıp, kargo ile gönderilmesinin talep edilmesi halinde kargo ücreti talep eden kişiye ait olacaktır. 

Not: Herhangi bir nedenle kullanma süresi dolmadan yeniden üye kartı almak isteyen kişi, talebinin nedenini anlatan bir dilekçe ile ücretini yatırmak koşuluyla SATSO'dan yeni üye kimlik kartı alabilir. 

Talebiniz doğrultusunda, fotoğraflı üye kimlik kartınız tescilli adresinize kargo yoluyla gönderilecektir.
Üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Uğur TIN
Genel Sekreter


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.
Duyuru Tarihi : 12/2/2015
Paylaş