Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gelen yazıda; Avrupa Birliği tarafından uygulamaya konulan ve ülkemizde KOSGEB tarafından koordinatörlüğü yapılan COSME programı kapsamında "COS-CLUSTER-2014-3-03-Cluster Go International" çağrısı yayınlandığı iletilmiştir.

İşletmelere ve özellikle KOBİ'lere uluslararası işbirliği ortakları bulmak, onlara üstünlük kazandırmak, inovasyon kapasitelerini ve dünya çapında rekabet edebilirliklerini artırmak konularında yardımcı olmayı amaçlayan kümelenme işbirlikleri hakkında çağrıya ilişkin bilgiler ekte yer almaktadır.

Bilgilerinizi ve konunun ilgili üyelerinize duyurulmasını ve başvuru olması halinde Birliğimize de yazılı olarak veya e-posta ([email protected]) ile bilgi verilmesi gerekmektedir.
Üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Uğur TIN

Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 13/2/2015