Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gelen yazıda; Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Uluslararası Taşınmasına İlişkin Avrupa Anlaşması (ADR) çerçevesinde yürürlüğe giren Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca, tehlikeli maddelerin karayoluyla taşımacılığında gönderenin, alıcının, dolduranların, yükleyenlerin, boşaltanların, paketleyenlerin, taşımacıların ve tehlikeli madde taşıyan her türlü taşıt sürücüleri ve operatörünün hak, sorumluluk, yükümlülük ve çalışma koşullarına ilişkin usul ve esasların belirlendiği bildirilerek; yönetmelik hükümlerinin ilgili firmalara yeni yükümlülükler getirilmesinden ötürü ve sonradan karşılaşılması muhtemel bilgi eksikliğinden kaynaklanabilecek idari yaptırımların önüne geçmek amacıyla Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile işbirliğinde 23–27 Mart 2015 tarihleri arasında TOBB İstanbul Hizmet Binası'nda her gün için 100 katılımcı ile sınırlı bir eğitim verilecektir.

Söz konusu eğitime katılmak isteyenlerin 16.03.2015 (bugün) mesai bitimine kadar ekte yer alan Eğitim Katılım Formunu doldurarak Odamız [email protected] adresine göndermeniz gerekmektedir. Konuyla ilgili yazı ve eğitim katılım formu ekte yer almaktadır.Üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Uğur TIN

Eğitim Katılım Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 16/3/2015