Sayın Üyemiz

İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı 30 Nisan - 03 Mayıs Tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi'nde (İnterteks Fuar Alanı) düzenleniyor. Kocaeli Ticaret Odası tarafından yürütülen proje kapsamında konut satın almak isteyenler ve evlilik hazırlığındaki çiftlere yönelik 22 sektörden firmaların bir araya geleceği fuarın bölgede bu alanda farkındalık yaratması bekleniyor.

Akıllı ev projeleri, konut projeleri ve evlenecek çiftlerin ihtiyacı olan gelinlikten, araç süslemeye, ev eşyasından çiçek sepetine kadar her ürün ve hizmetin yer alacağı bu fuarda perakende satış imkanı da bulunmakta.

Fuarda stand kiralayarak katılım sağlamak isteyen üyelerimiz aşağıdaki iletişim bilgilerinden detaylı bilgi alabilir.

Aktif Fuarcılık

Faruk Bilgin: 0 532 368 36 94  www.kocaelievfuari.com

Saygılarımızla,

Uğur TIN
GENEL SEKRETER

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 30/3/2015