Sayın Üyemiz,

Bilindiği gibi ülkemizde sigortacılığın geliştirilmesi ve sigorta bilincinin artırılması amacıyla 25 Mayıs - 01 Haziran 2015 tarihleri arası "Sigortacılık Haftası" olarak belirlenmiştir.

Bu kapsamda afet yönetiminin ve koordinasyonunun önemine dikkat çekilmesi ve Sigortacılık bilincinin artırılması amacıyla; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Üniversitesi ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın ortak girişimlerimler sonucu 26-27 Mayıs 2015 tarihlerinde İlimiz Kent Meydanı'nda; "Sigortacılık Haftası Etkinlikleri" düzenlenecektir .

Söz konusu etkinliğin açılışı; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sn. Doç. Dr. Ayşenur İslam'ın teşrifleriyle 26 Mayıs Salı Günü saat 12.00'de gerçekleşecek olup, açılışta sizleri de aramızda görmekten onur duyacağımızı belirtir, bu anlamlı güne katılımınızı saygılarımızla rica ederiz.

Uğur TIN

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 22/5/2015