Sayın Üyemiz,

Ülkemiz, Avrupa Birliği uyum süreci kapsamında 22 Mart 2010 tarihinde Uluslararası ADR Anlaşmasına taraf olmuş, bu tarih itibariyle Tehlikeli Maddelerin Karayolunda Taşınması ile ilgi Mevzuatlarda değişikliğe gitmiştir. Mevzuat gereğince; Yol Kenarı Denetim İstasyonları tarafından yapılan denetimlerde Aralık 2014 itibariyle Firmaların bulundurmak zorunda olduğu "Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi" denetimleri ile Temmuz 2015 itibariyle bulundurmak zorunda oldukları Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı ile ilgili denetimlerde her tespit başına ayrı ayrı olmak üzere 1.400,00 TL den başlayan cezai müeyyideler uygulanmaktadır.

Odamız ve Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) ve çözüm ortağı ortaklaşa olarak 02.10.2015 Cuma günü sabah 10:00 -12.00 saatleri arasında Odamız Meclis Salonunda "Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkında Yönetmelik ve ADR" konulu bilgilendirme semineri düzenlenecektir. Seminer Prof. Dr. Turgut KILIÇ tarafından verilecektir. Seminere katılımda bulunacak kişiler 01.10.2015 Perşembe gününe kadar ekte bulunan katılım formunu [email protected] adresine doldurup gönderilmesi gerekmektedir.
Bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımla,

Yiğit ATEŞ

ADR Bilgilendirme Semineri Program Akışı

- ADR Mevzuatı nedir?
- ADR Mevzuatının uygulama alanları nelerdir?
- ADR Mevzuatı kapsamında Tehlikeli Maddeler nelerdir?
- Ülkemizde ADR Mevzuatı kapsamında Mevzuat çalışmaları
- 12.00 Soru-Cevap

Yer : Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu
İlgili Birim/Tel: Bilişim Planlama Birimi- (264) 888 3039/3042- bilisimplanlama@satso. org.tr

Eğitim Katılım Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın eğitim-seminer duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 18/9/2015