Sayın Üyemiz,

ADAPTTO - Teknoloji Transfer Ofisi'nden Odamıza gönderilen yazıda Teknoloji Transfer Ofisleri'nin (TTO) teknoloji portföylerini, sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtım süreçlerinde destek olmak, sinerji ortamı yaratmak ve üniversite ile yatırımcıların tek bir noktada buluşmasını sağlamak amacıyla; ÜSİMP (Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu) tarafından 11-12 Kasım 2015 tarihleri arasında İstanbul Harbiye'deki Askeri Müze binasında ulusal çapta bir "Patent Fuarı" düzenleneceği belirtilmektedir.

Firmalar, ticarileştirilme değeri yüksek patentli teknolojilerin sahipleri ile "ÜSİMP Patent FUARI" nda ikili görüşmeler yapabileceklerdir.

Firmalar ve Üniversite patentleri arasında ikili görüşmelerin (B2B) yapılacağı, panellerin ve patent vekil firmalarının stantlarının yer alacağı ÜSİMP Patent Fuarı hakkında detaylı bilgiye http://www.usimppatentfuari.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 23/10/2015