Sayın Üyemiz;

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşları ile kanunla kurulan vakıflar veya uluslararası fonlar tarafından desteklenen sanayiye yönelik, Ar-Ge ve yenilik projeleri sonucunda ortaya çıkan teknolojik ürünler veya özkaynaklar kullanılarak yapılan Ar-Ge faaliyetleri sonucunda ortaya çıkan ve incelemeli patenti alınan teknolojik ürünler ile ilgili Türkiye'de yerleşik gerçek kişiler (Türkiye Cumhuriyet Vatandaşı olması şartı yok) veya tüzel kişilerce gerçekleştirilecek yatırımların desteklenmesi amacıyla Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı (Tekno-Yatırım) 3. çağrısını ilan etmiştir.

Başvuru yapacak Gerçek Kişilerin başvuru öncesinde şirket kurmaları ve desteklenecek yatırım konularının Bakanlıkça belirlenen Öncelikli Teknoloji Alanları içerisinde yer alması gerekmektedir. İlgilenen firmaların aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden irtibata geçebilirler. Başvuru şartları ve detaylı bilgi ekte yer almaktadır.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Öğr. Gör. Hakan ERYÜZLÜ

Sakarya Teknokent ADAPTTO