Sayın Üyemiz,

Türk iş adamlarının son günlerde Rusya'da yaşadıkları sıkıntıların ilk elden öğrenilmesi ve yetkili makamlar nezdinde çözüm bulunabilmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde "Rusya İletişim ve Koordinasyon Masası" kurulmuştur.

Rusya ile ilişkilerinde sıkıntı yaşayan işadamlarımız, aşağıda belirtilen faks numaralarını veya e-posta adresini kullanarak, yaşadıkları problemleri iletebileceklerdir. Burada toplanacak bilgiler hızlı bir şekilde ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına iletilecek ve bunlara çözüm aranması sağlanacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Rusya ile ticari ve ekonomik ilişkilerimizin, konjonktürel dalgalanmaların gölgesinde kalmamasına büyük önem vermektedir.

Bu kapsamda, ticaret, lojistik, enerji, bankacılık, turizm, müteahhitlik, karşılıklı yatırımlar gibi çok çeşitli alanlarda birbirini tamamlayan iki önemli ülkenin işadamlarının olumsuz etkilenmemesini temenni etmektedir. 

 

Saygılarımızla,

 

Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter

 

TOBB Rusya İletişim ve Koordinasyon Masası irtibat bilgileri; 
E-posta: [email protected] 
Faks: 0312-218 22 09 - 0212-924 39 79

Rusya Federasyonuna yönelik yaşanan ticari ve ekonomik sorunlarınızın "TOBB Rusya İletişim ve Koordinasyon Masası Sorun Bildirim Formu" nun bilgisayara indirilmesi ve doldurulması suretiyle [email protected] mail adresine gönderilmesi rica olunur.

http://tobb.org.tr/Sayfalar/20151127-RusyaMasasi.php

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

Duyuru Tarihi : 3/12/2015
Paylaş