Sayın Üyemiz;

2015 Mayıs ayında ülkemizin Avrupa Nükleer Araştırma Örgütüne (CERN) Ortak Üyeliğinin başlaması ile Türkiye de üretim yapan sanayi firmalarımızın CERN'de yapılan alım ve ihalelere katılma hakkı elde edilmiştir.

Yıllık ortalama 550 milyon İsviçre Frangı mal ve hizmet alımlarının gerçekleştiği CERN, firmalarımız için yeni bir pazar oluşturması yanında yüksek teknolojili üretim ve Ar-Ge faaliyetlerine de bir ivme kazandıracaktır.

Kurumsal ihtiyaçlardan (mobilya, basım/yayın hizmetleri, kutu/paketleme malzemeleri vb.), Orta ve Yüksek Teknoloji ürünlerine kadar (boru, profil, cryogenic/vacuum sistemleri, pompalar, hassas yüzey işleme işleri vb.) her ürün gamında alım yapan CERN de açılan ihale duyurularını almak için Odamızla (Ufuk Ali AYGEN – 0264 888 30 31 / Sanayi ve Ar-Ge) irtibata geçebilirsiniz.

Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter

Açılan ihalelere katılım ve CERN Satın Alma Grubu ile Koordinasyonu sağlamak üzere CERN nezdinde Türk Sanayisinin Temsili TOBB bünyesinde kurulan TOBB - CERN Sanayi İrtibat Ofisimizce yürütülmekte olup, ayrıntılı bilgi için http://www.tobb.org.tr/cern sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

 

Duyuru Tarihi : 14/12/2015
Paylaş