Sayın Sakaryalı Kadın Girişimciler;

 

Odamız, Kocaeli Ticaret ve Sanayi Odası ve Doğu Marmara ABİGEM organizasyonunda, 21 Mart - 24 Mart 2016 tarihleri arasında Kadın Girişimcilere yönelik  Kosova'ya bir heyet ziyareti düzenlenecektir. 

Kosova'daki İş Geliştirme Ajansı Prishtina REA ile işbirliğinde gerçekleştirilmesi planlanan heyet ziyareti; el sanatları, tekstil, giyim ürünleri, aksesuarlar, dekoratif ürünler, gıda, makina, metal gibi alanlarda faaliyet gösteren Kadın Girişimcileri kapsamaktadır.

Heyet ziyareti kapsamında, Belediye, Yerel Oda, Kadın Girişimci Dernekleri, Sosyal Kuluçka Merkezi gibi resmi kurumlara ve Kadın Girişimciler'in sahibi olduğu firmalara ziyaretlerde bulunulacak ve firmalar arası ikili iş görüşmeleri etkinliği gerçekleştirilecektir.

Toplam tahmini maliyetin 2.500 TL. olduğu, 21 Mart 2016 Priştine uçuşlu ve 24 Mart 2016 Priştine dönüşlü, heyet ziyaretinin KOSGEB'in İş Gezisi kapsamında değerlendirilmesi çalışması sürdürülmektedir. Etkinliğe katılacak firma sayısı yeterli çoğunluğa ulaştığı takdirde katılımcı firmalarımızın KOSGEB'in Yurtdışı İş Gezisi Desteği'nden yararlanabilmesi için başvuruda bulunulabilecektir. Ayrıca, Türk vatandaşları, Kosova'ya girişte vizeden muaf durumdadır ve vize gerekmemektedir.

İlgili heyet ziyareti ve iş görüşmelerine katılmak isteyen Kadın Girişimcilerimizin,31 Aralık 2015 Perşembe günü mesai bitimine kadar ekteki formu doldurarak [email protected] adresine göndermelerini rica ederiz.

Saygılarımızla.

 

Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter

 

NOT: Heyet ziyareti bedeli katılımcıya aittir. (KOSGEB desteği alındığı takdirde %50 indirim uygulanacaktır.)
İletişim : Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası. Dilek USLUKOL (0264) 888 3043

 

 

Katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

Duyuru Tarihi : 17/12/2015
Paylaş