Sayın Üyemiz,

2001 yılında kurulan Türkiye Çevre Koruma Vakfı’nın (TÜÇEV), Bakanlığın desteklenmesi ve güçlendirilmesi faaliyetleri yanı sıra, ülkemiz çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine yönelik çalışmalara katkı ve destek sağlayan bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetini sürdürmektedir.

Vakfın, ilgili Bakanlığın Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, Çevre Yeterlilik Hizmetleri Daire Başkanlığı ile birlikte 1-2-3 Şubat, 8-9-10 Şubat  ve 22-23-24 Şubat 2016  tarihlerinde 3 grup olmak üzere Rixos Hotel /ANKARA'da "Çevre Görevlisi Vize Eğitimi" düzenleyeceği belirtilmiştir.

Eğitimin 2016 yılı içerisinde tekrar düzenlenmeyeceği belirtilmiş olup,  "Çevre Görevlisi Belge" süresi 2016 yılında sona ermiş ve sona erecek olan çevre görevlilerinin söz konusu eğitime katılımının mecburi olduğu bildirilmiştir.

2016 Çevre Görevlisi Vize Eğitimi son başvuru tarihi 15 Ocak 2016 olup, başvuru formu ve ayrıntılı bilgiye www.tucev.org internet adresinden ulaşılabilmektedir.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]