Sayın Üyemiz;

21 Ocak 2016 tarihinde TOBB ikiz Kuleler Hizmet binasında Kırgız Sanayi ve Ticaret Odası işbirliğinde Türkiye - Kırgızistan Yatırım ve Ticaret Forumu düzenlenecektir. Foruma, Kırgız Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Sn. Arzybek KOZHOSHEV ve beraberindeki Kırgız işadamlarının katılımı da öngörülmektedir.

Söz konusu Foruma katılması öngörülen Kırgız firmalarının tarım, gıda, inşaat, enerji, tekstil, ulaştırma- lojistik, ticaret ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Kırgız işadamlarından oluşması öngörülmektedir. Forumun ardından, katılımcı Kırgız firmaların temsilcileri ile ikili görüşmeler gerçekleştirilebilecektir.

Katılmayı düşünen üyelerimiz katılım teyitlerini en geç 18 Ocak 2016 tarihine kadar TOBB’ne (Adem Kula, Tel: 0212 324 95 42, E-posta: [email protected] ) bildirmeleri gerekmektedir.

Üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter

Konuyla ilgili yazıya, taslak programına ve katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]