Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gelen yazıda; Çevresel Etki ve Değerlendirmesi İzin ve DenetimGenel Müdürlüğü tarafından gönderilen yazı ile "Seveso Bildirim Sistemi", teknolojik en son gelişmeler doğrultusunda geliştirilerek "BEKRA Bildirim Sistemi" adı ile devreye alındığı belirtilmektedir.

Seveso Bildirim Sisteminde bildirimde bulunmuş kuruluşların beyanlarını "BEKRA Bildirim Sistemi"nde ivedi olarak güncellemeleri gerekmektedir.

Yeni devreye alınmış olan BEKRA Bildirim Sisteminde, Yönetmelik ekinde belirtilen toplama kuralı sanayicimiz tarafından uygulanacak olup, belirlenen kuruluş seviyesi yine sanayici tarafından beyan edileceği belirtilmektedir. Konuyla ilgili detaylı bilgi ekte yer almaktadır.
Üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 1/2/2016