Sayın Üyemiz;

Odamız ile Özel Adatıp Hastanesi arasından imzalanan indirim anlaşması kapsamında Özel Adatıp Hastanesi;

Muayene fark ücreti ile ayakta veya yatarak gerçekleştirilen tedaviler esnasındaki tüm tahlil, tetkik, ameliyat ve yatan hasta hizmetlerinde oluşan fark ücretlerine SATSO üyeleri ve bakmakla yükümlü oldukları 1. Derece aile fertleri için yüzde 25 indirim uygulayacaktır. (İlaç, sarf malzemesi, dış doktor, onkoloji, doğum paketleri, tüp bebek paketi ve özel sigorta katılım payları hariçtir.)

SATSO üyelerinin 1.derece aile fertleri; bekar olan üyeler için sadece kendilerini, evli olan üyeler için eş ve çocuklarını kapsamaktadır.

SATSO üyelerinin ve  bakmakla yükümlü oldukları 1. derece aile fertlerinin, Özel Adatıp Hastanesi’nden indirimli sağlık hizmeti alabilmeleri için;  "SATSO Üye Kimlik Kartı" ya da SATSO'dan alınan "Oda Kayıt Sureti/Faaliyet Belgesi" ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu belgeler ile müracaat etmeyen kişilere Özel Adatıp Hastanesi sözleşme gereği indirim uygulamayacaktır.

Üyelerimizin bilgilerine sunulur.

Saygılarımızla.

Yiğit ATEŞ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]