Sayın Üyemiz;

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nden Odamıza gelen yazıda ülkemizdeki bazı organize sanayi bölgeleri ve teknoloji geliştirme bölgeleri yönetimlerinin, üyelerinin ve bazı işadamlarının ülkemiz resmi dış politikası bağlamında hassasiyeti olan Kırım'a ziyaretler gerçekleştirerek doğrudan ticari temaslarda bulunduğu ve Kırım'ın fiili yönetimiyle işbirliği anlaşmaları imzaladıkları yönünde bilgi edinildiği, bu kapsamda; başta Kırım Özerk Cumhuriyeti olmak üzere, ülkemizin resmi dış politikasında hassasiyeti olan ülkelere gerçekleştirilecek bu tür ticari, ekonomik ve yatırım amaçlı ziyaretlerde ülkemiz dış politikasının hassasiyetlerine dikkat edilmesine ilişkin ekli yazıyı, organize sanayi bölgeleri, endüstri bölgeleri ve sanayi sitelerinin yönetimlerinin dikkatine sunarız.

Saygılarımızla.

Yiğit ATEŞ

İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]