Sayın Üyemiz;

1. Uluslararası B2B İletişim Fuarı "Best 2016"nın, 21-22 nisan 2016 tarihlerinde, Brest Bölgesel İdari Komitesi ve Belarus Ticaret ve Sanayi Odası'nın Brest Şubesi işbirliğinde, Belarus'un Brest şehrinde düzenleneceği bildirilmektedir.

Fuarın amaçları arasında, bölgeler arası işbirliğini güçlendirmek, yeni pazarlar hakkında bilgi alışverişi ve yabancı yatırım çekilmesinde işbirliğinde bulunmak olarak belirtilmektedir. Ayrıca, fuar çerçevesinde gerçekleşecek olan sergide ise Brest ve diğer Belarus bölgelerinde yatırım imkanlarının anlatılacağı ve katılımcıların da kendi ülkelerini tanıtma fırsatına sahip olacağının altı çizilmektedir.

Söz konusu Fuar ile ilgili detaylı bilgi için Belarus Ticaret ve Sanayi Odası Brest Şubesi Yutdışı Ekonomik İşbirliği Departmanı ile irtibata geçilmesi gerekmektedir. Etkinliğin programı Birliğimiz web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke  Duyuruları- Belarus" bölümünde dökümanda yer almaktadır.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]