Sayın Üyemiz;

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası İle Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan ve ilimizdeki işletmelerin ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücü talebinin karşılanabilmesini hedefleyen  "Okul-Sanayi İş Birliği Sakarya Modeli" protokolü çerçevesinde başlatılan faaliyetler davam etmektedir. 

Protokol çerçevesinde yürütülen faaliyetlerin bir adımı da Okul-İşletme eşleştirmeleridir. Teknolojik İşbirliği, Deneyim Paylaşımı, İstihdam Odaklı İşbirliği ve İşletmelerde Mesleki Eğitimi içeren bu eşleştirme çalışmaları kapsamında ilimizde faaliyet gösteren mesleki ve teknik liselerin müdürlüklerinden işletmenize yönelik eşleştirme taleplerinin gelmesi muhtemeldir.  

Okul-Sanayi İş Birliği Sakarya Modeli kapsamında işletmenize eşleştirme talebinde bulunacak olan mesleki ve teknik liselerin taleplerin olumlu karşılanması ilimizdeki nitelikli işgücü sorununun çözümüne katkıda bulanacaktır. Bu itibarla önümüzdeki günlerde işletmenize gelecek olan eşleştirme taleplerinin değerlendirilmesi hususunda hassasiyet göstermenizi önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

 
 
Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter
 
 
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.


[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

 
Duyuru Tarihi : 12/4/2016
Paylaş