Sayın Sanayici Üyemiz 

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) ile imzaladığı işbirliği protokolü kapsamında otomotiv, metal, elektrik – elektronik, ve ulaştırma – lojistik sektörlerinde ulusal meslek standartlarını hazırlama çalışmalarını yürütmektedir. Bu kapsamda sendikanın hazırladığı toplam 75 ulusal meslek standardı yürürlükte bulunmaktadır.

Bu kapsamda 2010 – 2011 yıllarında yürürlüğe girilmiş olan ve "Ulusal Meslek Standartlarının ve Ulusal Yeterliliklerin Hazırlanması Hakkında Yönetmelik"in "Ulusal meslek standartlarının güncellenmesi ve yürürlükten kaldırılması" başlıklı 12. Maddesinin 1. Fıkrası uyarınca 5 yıllık yeniden değerlendirme süresi dolan Tahribatlı Muayeneci Seviye 5, Isıl İşlemci Seviye 3 ve Seviye 4 ve izabeyci Seviye 4 ve Seviye 5 ulusal meslek standartlarının revizyonu MESS tarafından gerçekleştirilecektir.

Bu itibarla MESS'in www.mess.org.tr/tr/meslek-standartlari  web adresinden ulaşabileceğiniz Tahribatlı Muayeneci Seviye 5, Isıl İşlemci Seviye 3 ve Seviye 4 ve izabeyci Seviye 4 ve Seviye 5 ulusal meslek standartları hakkında görüş, değerlendirme ve revizyon talepleri olan üyelerimiz  aynı adresten ulaşılabilecek görüş değerlendirme formu aracılığı ile en geç 20 Mayıs 2016 tarihine kadar [email protected]  adresine bildirebilirler.

Saygılarımızla,

 
 
Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter
 
 
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.


[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

 
Duyuru Tarihi : 28/4/2016
Paylaş