Sayın Üyemiz;

Eşbaşkanlığı Başbakan Yardımcısı Sn. Yıldırım Tuğrul Türkeş tarafından yürütülen "Türkiye Cumhuriyeti-Malezya Ekonomik ve Ticaret Ortak Komitesi KEK 3. Dönem Toplantısı"nın, 1-2 Haziran 2016 tarihlerinde Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur da gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü ifade edilmektedir.

KEK Toplantısına yönelik olarak Ekonomi Bakanlığınca yapılacak hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere; iki ülke arasındaki ilişkiler, "Türkiye Cumhuriyeti-Malezya    Ekonomik ve Ticaret Ortak Komitesi İkinci Dönem Toplantısı Protokolü"nde yer alan hususlara ilişkin varsa kaydedilen gelişmeler, iki ülke arasındaki ilişkilere ilişkin varsa sorunlar ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerileri, KEK 3. Dönem Toplantısı'nda gündeme getirilmesinde yarar görülen konular ve anılan toplantı sonucunda imzalanması öngörülen Protokolde yer alması talep edilen hususlar hakkında bilgi notlarına ihtiyaç duyulduğu ifade edilmektedir. 'Türkiye Cumhuriyeti-Malezya Ekonomik ve Ticaret ortak Komitesi İkinci Donem Toplantısı Protokolü'ne TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Diğer Duyumlar" bölümünden ulaşılabilmektedir. 
Belirtilen konu ile ilgili görüş ve önerileriniz var ise en geç 9 Mayıs 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar odamız [email protected] eposta adresine iletilmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla,

 
 
Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter
 
 
 
Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.
 
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.


[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

 
Duyuru Tarihi : 5/5/2016
Paylaş