Sayın Üyemiz;

SAGİF (Sakarya Girişimcilik ve İnsan Kaynakları Fuarı) 12, 13, 14 Mayıs 2016 tarihleri arasında "İŞ-SİZİ Arıyor" sloganıyla bu yıl ilk defa kent meydanında düzenlenecektir. Söz konusu istihdam etkinliğine İlimizin en çok istihdam sağlayan ve işgücü talebinde bulunan 120 firması ile 20'ye yakın kamu ve sivil toplum kuruluşu katılacaktır. Ayrıca, düzenlenecek istihdam fuarında işverenlerimizden alınan 5.000 kişilik açık işgücü ihtiyacı karşılanmaya ve iş arayanlarla eşleştirilme yapılmaya çalışılacaktır. Diğer taraftan, iş arayanlarla,  üniversite ve meslek lisesi son sınıf öğrencilerimizin kendilerine yeni iş fırsatlarının sunulması bakımından düzenlenecek istihdam etkinliği önem arz etmektedir. Ayrıca, ilimizdeki eğitim kurumlarımızın istihdam oranlarının artırılması  bakımından da istihdam etkinliği bir eksikliği tamamlar nitelikte olacaktır. Fuarın açılış töreni 12 Mayıs 2016 tarihinde saat 11:00 da Kent Meydanında yapılacaktır.

Bunun yanında, aynı gün istihdam fuarıyla birlikte, Odamızda saat 13:00 da  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Genel Müdürünün katılımıyla  "Çalışma Hayatı ve Sosyal Güvenlik" konulu konferans  düzenlenecektir. Konferansa  işverenler, işveren temsilcileri, firma yetkilileri, çalışma hayatı ile ilgili sivil toplum kuruluşları, işadamı dernekleri ile sendika ve oda başkanlarımız davetlidir.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Fuar Alan Yerleşim Planına ulaşmak için tıklayınız.
Davetiyeye ulaşmak için tıklayınız.
Program afişine ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]