Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, ABD merkezli AllWorld Network ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde, Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla 2011 yılından beri "Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi - Türkiye 100" projesi yürütüldüğü bildirilmiştir.

Türkiye 100 Programı 2016 yılında da devam edecek olup, Şirketlerin 2012-2015 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin büyüme hızı dikkate alınacaktır. Başvuru kriterlerini sağlayan şirketler büyüme hızlarına göre sıralanacak, en hızlı büyüyen şirket birinciliği alacaktır. Türk özel sektörünün dünyayla olan bağlantılarının kuvvetlendirilmesine imkan sağlayacak olan "Türkiye 100 Programı" için aşağıda verilen kriterlere uyan firmaların müracaatlarını en geç 15 Eylül 2016 tarihine kadar http://turkiye100.tobb.org.tr/ üzerinden yapmaları ilgili üyelerimizin bilgilerine sunulur.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]